Gram Panchayats of Arantangi



Overview

Arantangi Panchayat Samiti is a Rural Local Body in Pudukkottai Zila Parishad. There are total 52 Gram Panchayats and 52 Villages under Arantangi panchayat samiti jurisdiction.

Gram Panchayat List of Arantangi
# Village Panchayat Name LGD Code
1 Alappiranthan (ஆளப்பிறந்தான்) 226658
2 Aliyanilai (அழியாநிலை) 226659
3 Amanji (ஆமாஞ்சி) 226660
4 Amarasimenthirapuram (அமரசிம்மேந்திரபுரம்) 226661
5 Arasarkulam Keelpathi (அரசர்குளம் கீழ்பாதி) 226662
6 Arasarkulam Thenpathi (அரசர்குளம் தென்பாதி) 226663
7 Arasarkulam Vadapathy (அரசர்குளம் வடபாதி) 226664
8 Athani (அத்தாணி) 226665
9 Avanathankottai (ஆவணத்தான்கோட்டை) 226666
10 Ayingudi (ஆயிங்குடி) 226667
11 Edaiyar (இடையார்) 226668
12 Eganivayal (ஏகணிவயல்) 226669
13 Egaperumalur (ஏகப்பெருமாளூர்) 226670
14 Kammangadu (கம்மங்காடு) 226671
15 Keelkudi Amman Jaakki (கீழ்குடி அம்மன் ஜாக்கி) 226672
16 Kodivayal (கொடிவயல்) 226673
17 Kongudi (கோங்குடி) 226674
18 Kulathur (குளத்தூர்) 226675
19 Kurumbur (குரும்பூர்) 226676
20 Mangalanadu (மங்களநாடு) 226677
21 Mangudi (மாங்குடி) 226678
22 Mannakudi (மன்னகுடி) 226679
23 Maramadakki (மறமடக்கி) 226680
24 Melappattu (மேலப்பட்டு) 226681
25 Melmangalam (மேல்மங்களம்) 226682
26 Merpanaikkadu (மேற்பனைக்காடு) 226683
27 Mookkudi (மூக்குடி) 226684
28 Nagudi (நாகுடி) 226685
29 Narpavalakkudi (நற்பவளக்குடி) 226686
30 Nattumangalam (நாட்டுமங்களம்) 226687
31 Neivathali (நெய்வத்தளி) 226688
32 Oorvani (ஊர்வணி) 226689
33 Panchathi (பஞ்சாத்தி) 226690
34 Paravakottai (பரவாக்கோட்டை) 226691
35 Periyaloor (பெரியாளூர்) 226692
36 Perungadu (பெருங்காடு) 226693
37 Poovathakudi (பூவற்றக்குடி) 226694
38 Rajendrapuram (இராஜேந்திரபுரம்) 226695
39 Ramasamypuram (இராமசாமிபுரம்) 226696
40 Rethinakkottai (ரெத்தினக்கோட்டை) 226697
41 Silattur (சிலட்டூர்) 226698
42 Sittankadu (சிட்டங்காடு) 226699
43 Subramaniyapuram (சுப்பிரமணியபுரம்) 226700
44 Sunaiyakkadu (சுனையக்காடு) 226701
45 Thanthani (தாந்தாணி) 226702
46 Thirunallur (திருநாளூர்) 226703
47 Tholuvankadu (தொழுவன்காடு) 226704
48 Vallavari (வல்லவாரி) 226705
49 Vembangkudi West (வேம்பங்குடி மேற்கு) 226707
50 Vembangudi East (வேம்பங்குடி கிழக்கு) 226706
51 Vettivayal (வெட்டிவயல்) 226708
52 Vijayapuram (விஜயபுரம்) 226709




© 2022 LocalBodyInfo.com, All rights reserved.