Gram Panchayats of Orathanadu



Overview

Orathanadu Panchayat Samiti is a Rural Local Body in Thanjavur Zila Parishad. There are total 58 Gram Panchayats and 58 Villages under Orathanadu panchayat samiti jurisdiction.

Gram Panchayat List of Orathanadu
# Village Panchayat Name LGD Code
1 Adanakottai (ஆதனக்கோட்டை) 228539
2 Alivoikkal (ஆழிவாய்க்கால்) 228540
3 Ambalapattu North (ஆம்பலாப்பட்டு வடக்கு) 228541
4 Ambalapattu South (ஆம்பலாப்பட்டு தெற்கு) 228542
5 Arumulai (அருமுளை) 228543
6 Avidanallavijayapuram (ஆவிடநல்லவிஜயபுரம்) 228544
7 Ayangudi (ஆயங்குடி) 228545
8 Chinnaponnapur (சின்னபொன்னப்பூர்) 228546
9 Cholapuram (சோழபுரம்) 228547
10 Echankottai (ஈச்சங்கோட்டை) 228548
11 Kakkarai (கக்கரை) 228549
12 Kakkarakottai (கக்கரைக்கோட்டை) 228550
13 Kannanthankudi East (கண்ணந்தங்குடி கீழையர்) 228551
14 Kannanthankudi West (கண்ணந்தங்குடி மேலையூர்) 228552
15 Kannukudi East (கண்ணுகுடி கிழக்கு) 228553
16 Kannukudi West (கண்ணுகுடி மேற்கு) 228554
17 Karaimendarkottai (கரைமீண்டார்கோட்டை) 228555
18 Karukkadipatti (கருக்காடிபட்டி) 228556
19 Kattukuruchi (காட்டுக்குறிச்சி) 228557
20 Kavarapattu (காவாரப்பட்டு) 228558
21 Keela Ulur (கீழ உளூர்) 228559
22 Keelavannipattu (கீழவன்னிப்பட்டு) 228560
23 Kovilur (கோவிலூர்) 228561
24 Kulamangalam (குலமங்கலம்) 228562
25 Mandalakottai (மண்டலக்கோட்டை) 228563
26 Mela Ulur (மேல உளூர்) 228564
27 Moorthiambalpuram (மூர்த்தியம்பாள்புரம்) 228565
28 Mullurpattikadu (முள்ளூர்பட்டிகாடு) 228566
29 Nadur (நடூர்) 228567
30 Neivasal South (நெய்வாசல் தெற்கு) 228568
31 Okkanadu East (ஒக்கநாடு கீழையூர்) 228569
32 Okkanadu West (ஒக்கநாடு மேலையூர்) 228570
33 Orantharayankudikadu (உறந்தராயன்குடிக்காடு) 228571
34 Pachur (பாச்சூர்) 228572
35 Palamputhur (பாளம்புத்தூர்) 228573
36 Panchanathikkottai (பஞ்சநதிக்கோட்டை) 228574
37 Paruthikottai (பருத்திகோட்டை) 228575
38 Peikarambankottai (பேய்கரம்பன்கோட்டை) 228576
39 Ponnappur East (பொன்னப்பூர் கிழக்கு) 228577
40 Ponnappur West (பொன்னப்பூர் மேற்கு) 228578
41 Poovathur (பூவத்தூர்) 228579
42 Poyyundarkottai (பொய்யுண்டார்கோட்டை) 228580
43 Pudur (புதூர்) 228581
44 Pulavangadu (புலவன்காடு) 228582
45 Raghavambalpuram (இராகவாம்பாள்புரம்) 228583
46 Sethurayankudikadu (சேதுராயன்குடிகாடு) 228584
47 Thalayamangalam (தலையாமங்கலம்) 228585
48 Thekkur (தெக்கூர்) 228586
49 Thelungankudikadu (தெலுங்கன்குடிகாடு) 228587
50 Thennamanadu (தென்னமநாடு) 228588
51 Thirumangalakkottai East (திருமங்கலகோட்டை கீழையூர்) 228589
52 Thirumangalakkottai West (திருமங்கலகோட்டை மேலையூர்) 228590
53 Thondarampattu (தொண்டாரம்பட்டு) 228591
54 Vadakkur North (வடக்கூர் வடக்கு) 228592
55 Vadakkursouth (வடக்கூர் தெற்கு) 228593
56 Vadaseri (வடசேரி) 228594
57 Vandayaniruppu (வாண்டையானிருப்பு) 228595
58 Vellur (வெள்ளூர்) 228596




© 2022 LocalBodyInfo.com, All rights reserved.