Gram Panchayats of Thanjavur



Overview

Thanjavur Panchayat Samiti is a Rural Local Body in Thanjavur Zila Parishad. There are total 61 Gram Panchayats and 61 Villages under Thanjavur panchayat samiti jurisdiction.

Gram Panchayat List of Thanjavur
# Village Panchayat Name LGD Code
1 Alakkudi (ஆலக்குடி) 228737
2 Chitrakudi (சித்திரகுடி) 228738
3 Inathukkanpatti (இனாதுக்கான்பட்டி) 228739
4 K.vallundampattu (கொ.வல்லுண்டான்பட்டு) 228740
5 Kadakadapppai (கடகடப்பை) 228741
6 Kalvirayanpettai (கல்விராயன்பேட்டை) 228742
7 Kandithampattu (கண்டிதம்பட்டு) 228743
8 Kasanadu Pudur (காசநாடு புதூர்) 228744
9 Kattur (காட்டூர்) 228745
10 Kollangarai (கொல்லாங்கரை) 228746
11 Kondavittanthidal (கொண்டவிட்டான்திடல்) 228747
12 Kudalur (கூடலூர்) 228748
13 Kulichapattu (குளிச்சபட்டு) 228749
14 Kurungalur (குருங்களூர்) 228750
15 Kurungulam East (குருங்குளம் கிழக்கு) 228751
16 Kurungulam West (குருங்குளம் மேற்கு) 228752
17 Kuruvadipatti (குருவாடிப்பட்டி) 228753
18 Madigai (மடிகை) 228754
19 Manakkarambai (மணக்கரம்பை) 228755
20 Manangorai (மானாங்கோரை) 228756
21 Mariammankoil (மாரியம்மன்கோயில்) 228757
22 Marudhakudi (மருதக்குடி) 228758
23 Marungulam (மருங்குளம்) 228759
24 Mathur East (மாத்தூர் கிழக்கு) 228760
25 Mathur West (மாத்தூர் மேற்கு) 228761
26 Melaveli (மேலவெளி) 228762
27 Monnaiyampatti (மொன்னனயம்பட்டி) 228763
28 N.vallundampattu (நா.வல்லுண்டாம்பட்டு) 228764
29 Nagathi (நாகத்தி) 228765
30 Nallicheri (நல்லிச்சேரி) 228766
31 Nanjikkottai (நாஞ்சிக்கோட்டை) 228767
32 Narasanayagapuram (நரசநாயகபுரம்) 228768
33 Neelagiri (நீலகிரி) 228769
34 Palliyeri (பள்ளியேரி) 228770
35 Perambur I Sethi (பெரம்பூர் 1 சேத்தி) 228771
36 Perambur Ii Sethi (பெரம்பூர் 2 சேத்தி) 228772
37 Pillaiyarpatti (பிள்ளையார்பட்டி) 228773
38 Pillayarnatham (பிள்ளையார்நத்தம்) 228774
39 Pudupattinam (புதுப்பட்டிணம்) 228775
40 Rajendram (இராஜேந்திரம்) 228776
41 Ramanathapuram (இராமநாதபுரம்) 228777
42 Ramapuram (இராமாபுரம்) 228778
43 Rayanthur (இராயந்தூர்) 228779
44 Sakkarasamandam (சக்கரசாமந்தம்) 228780
45 Sennampatti (சென்னம்பட்டி) 228781
46 Siralur (சீராளுர்) 228782
47 Soorakkottai (சூரக்கோட்டை) 228783
48 Thandangorai (தண்டாங்கோரை) 228784
49 Thenperambur (தென்பெரம்பூர்) 228785
50 Thirukanurpatti (திருக்கானூர்பட்டி) 228790
51 Thirumalaisamudram (திருமலைசமுத்திரம்) 228786
52 Thiruvedhikudi (திருவேதிக்குடி) 228787
53 Thittai (திட்டை) 228788
54 Thottakadu (தோட்டக்காடு) 228789
55 Thuraiyur (துறையூர்) 228791
56 Uamayaval Arcadu (உமையவள் ஆற்காடு) 228792
57 Vadagal (வடகால்) 228793
58 Valamirankottai (வாளமிரான்கோட்டை) 228794
59 Vallampudur (வல்லம்புதூர்) 228795
60 Vannarapettai (வண்ணாரப்பேட்டை) 228796
61 Vilar (விளார்) 228797




© 2022 LocalBodyInfo.com, All rights reserved.