Gram Panchayats of Tiruvannamalai



Overview

Tiruvannamalai Panchayat Samiti is a Rural Local Body in Tiruvannamalai Zila Parishad. There are total 69 Gram Panchayats and 69 Villages under Tiruvannamalai panchayat samiti jurisdiction.

Gram Panchayat List of Tiruvannamalai
# Village Panchayat Name LGD Code
1 Adaiyur (ஆடையூர்) 231539
2 Adiannamalai (அடிஅண்ணாமலை) 231540
3 Alaganandal (அழகானந்தல்) 231541
4 Allikondapattu (அல்லிகொண்டாப்பட்டு) 231542
5 Anaipirandan (ஆணாய்பிறந்தான்) 231543
6 Ananandal (ஆனானந்தல்) 231544
7 Andampallam (அண்டம்பள்ளம்) 231545
8 Aradapattu (அரடாப்பட்டு) 231546
9 Arudirapattu (ஆருத்திராப்பட்டு) 231547
10 Athiyandal (அத்தியந்தல்) 231548
11 Ayyampalayam (அய்யம்பாளையம்) 231549
12 Chinnakallapadi (சின்னகல்லப்பாடி) 231550
13 Chinnakangiyanur (சின்னகாங்கியனூர்) 231551
14 Devanandal (தேவனந்தல்) 231552
15 Devanur (தேவனூர்) 231553
16 Endal (ஏந்தல்) 231554
17 Isukalikatteri (இசுக்கழிக்காட்டேரி) 231555
18 Kadagaman (காடகமான்) 231556
19 Kalleri (கல்லேரி) 231557
20 Kallottu (கல்லொட்டு) 231558
21 Kanandampoondi (கணந்தம்பூண்டி) 231560
22 Kandiyangkuppam (கண்டியாங்குப்பம்) 231559
23 Kannapandal (கண்ணப்பந்தல்) 231561
24 Kattampoondi (காட்டாம்பூண்டி) 231562
25 Kilchettipattu (கீழ்செட்டிப்பட்டு) 231563
26 Kilkachirapattu (கீழ்கச்சிராப்பட்டு) 231564
27 Kilkaripur (கீழ்கரிப்பூர்) 231565
28 Kolakudi (கொளக்குடி) 231566
29 Madurampattu (மதுராம்பட்டு) 231567
30 Malappambadi (மலப்பாம்பாடி) 231568
31 Melathikkan (மேலத்திக்கான்) 231569
32 Melchettipattu (மேல்செட்டிப்பட்டு) 231570
33 Melkachirapattu (மேல்கச்சிராபட்டு) 231571
34 Meyyur (மெய்யூர்) 231572
35 Nachanandal (நாச்சானந்தல்) 231573
36 Nadupattu (நடுபட்டு) 231574
37 Nallanpillaipetral (நல்லாண்பிள்ளைபெற்றாள்) 231575
38 Nallavanpalayam (நல்லவன்பாளையம்) 231576
39 Naraiyur (நாரையூர்) 231577
40 Nariyapattu (நரியாப்பட்டு) 231578
41 Navampattu (நவம்பட்டு) 231579
42 Nochimalai (நொச்சிமலை) 231580
43 Palayanur (பழையனூர்) 231581
44 Panaiyur (பனையூர்) 231582
45 Pandithapattu (பண்டிதப்பட்டு) 231583
46 Parayampattu (பறையம்பட்டு) 231584
47 Pavithram (பவித்திரம்) 231585
48 Pavupattu (பாவுப்பட்டு) 231586
49 Periyakallapadi (பெரியகல்லப்பாடி) 231587
50 Perumanam (பெருமணம்) 231588
51 Savalpoondi (சாவல்பூண்டி) 231589
52 So.kilnachipattu (சோ.கீழ்நாச்சிப்பட்டு) 231590
53 Su.andapattu (சு.ஆண்டாப்பட்டு) 231591
54 Su.kambupattu (சு.கம்புப்பட்டு) 231592
55 Su.nallur (சு.நல்லூர்) 231593
56 Su.pappambadi (சு.பாப்பம்பாடி) 231594
57 Su.valavetti (சு.வாளவெட்டி) 231595
58 T.valasai (டி.வலசை) 231596
59 T.valavetti (டி.வாளவெட்டி) 231597
60 Thalayampallam (தலையாம்பள்ளம்) 231598
61 Thandarai (தண்டரை) 231599
62 Thatchampattu (தச்சம்பட்டு) 231600
63 Thenmathur (தென்மாத்தூர்) 231601
64 Udayandal (உடையானந்தல்) 231602
65 Velaiyambakkam (வேளையாம்பாக்கம்) 231603
66 Vengikkal (வேங்கிக்கால்) 231604
67 Veraiyur (வெறையூர்) 231605
68 Viruduvilanginan (விருதுவிளங்கினான்) 231606
69 Viswanthangal (விஸ்வந்தாங்கல்) 231607




© 2022 LocalBodyInfo.com, All rights reserved.