Gram Panchayats of Uthiramerur



Overview

Uthiramerur Panchayat Samiti is a Rural Local Body in Kancheepuram Zila Parishad. There are total 73 Gram Panchayats and 73 Villages under Uthiramerur panchayat samiti jurisdiction.

Gram Panchayat List of Uthiramerur
# Village Panchayat Name LGD Code
1 Adavapakkam (ஆதவபாக்கம்) 224394
2 Agaramduli (அகரம்தூளி) 224395
3 Alisoor (அழிசூர்) 224396
4 Ammaiyappanallur (அம்மையப்பநல்லூர்) 224397
5 Anambakkam (ஆனம்பாக்கம்) 224398
6 Annadhur (அன்னாத்தூர்) 224399
7 Arasanimangalam (அரசாணிமங்கலம்) 224400
8 Arumbuliyur (அரும்புலியூர்) 224401
9 Athiyurmelduli (அத்தியூர் மேல்தூளி) 224402
10 Chinnalambadi (சின்னாலம்பாடி) 224403
11 Edamichi (எடமிச்சி) 224404
12 Edayambudur (இடையம்புதூர்) 224405
13 Elanagar (இளநகர்) 224406
14 Hanumanthandalam (அனுமந்தண்டலம்) 224407
15 Kadalmangalam (கடல்மங்களம்) 224408
16 Kaliyaampoondi (களியாம்பூண்டி) 224409
17 Kaliyapettai (களியப்பேட்டை) 224410
18 Kammalampoondi (கம்மாளம்பூண்டி) 224411
19 Karanai (காரனை) 224412
20 Kariamangalam (காரியமங்கலம்) 224413
21 Karuveppampoondi (கருவேப்பம்பூண்டி) 224414
22 Kattankulam (காட்டாங்குளம்) 224415
23 Kattiyampandal (கட்டியாம்பந்தல்) 224416
24 Kavampair (காவாம்பயிர்) 224417
25 Kavanurpuducheri (காவனூர்புதுச்சேரி) 224418
26 Kavithandalam (காவிதண்டலம்) 224419
27 Kilakkadi (கிளக்காடி) 224420
28 Kunnavakkam (குண்ணவாக்கம்) 224421
29 Kurumanjeri (குருமஞ்சேரி) 224422
30 Madur (மதூர்) 224423
31 Malayankulam (மலையாங்குளம்) 224424
32 Manamathy (மானாம்பதி) 224425
33 Manampathykandigai (மானாம்பதி கண்டிகை) 224426
34 Marudam (மருதம்) 224427
35 Maruthavambadi (மருத்துவம்பாடி) 224428
36 Melpakkam (மேல்பாக்கம்) 224429
37 Menallur (மேனலூர்) 224430
38 Nanjeepuram (நாஞ்சிபுரம்) 224431
39 Neyyadivakkam (நெய்யாடிவாக்கம்) 224432
40 Oddanthangal (ஓட்டந்தாங்கல்) 224433
41 Orakattupettai (ஒரகாட்பேட்டை) 224434
42 Ozhaiyur (ஒழையூர்) 224435
43 Ozhugarai (ஒழுகரை) 224436
44 Paleswaram (பாலேஸ்வரம்) 224437
45 Pazhaveri (பழவேரி) 224438
46 Pennalur (பென்னலூர்) 224439
47 Perunagar (பெருநகர்) 224440
48 Perungozhi (பெருங்கோழி) 224441
49 Pinayur (பினாயூர்) 224442
50 Porpandal (பொற்பந்தல்) 224443
51 Pulipakkam (புலிபாக்கம்) 224444
52 Pulivoy (புலிவாய்) 224445
53 Puliyur (புலியூர்) 224446
54 Pullambakkam (புல்லம்பாக்கம்) 224447
55 Ravathanallur (இராவத்தநல்லூர்) 224448
56 Rettamangalam (ரெட்டமங்கலம்) 224449
57 Salavakkam (சாலவாக்கம்) 224450
58 Sathanajeri (சாத்தனஞ்சேரி) 224451
59 Silambakkam (சிலாம்பாக்கம்) 224452
60 Sirudamur (சிறுதாமூர்) 224454
61 Sirumailur (சிறுமையிலூர்) 224453
62 Sirupinayur (சிறுபினாயூர்) 224455
63 Sithanakkavur (சித்தனக்காவூர்) 224456
64 Thalavarampoondi (தளவராம்பூண்டி) 224457
65 Thandarai (தண்டரை) 224458
66 Thinayampoondi (திணையாம்பூண்டி) 224459
67 Thirumukudal (திருமுக்கூடல்) 224461
68 Thirupulivanam (திருப்புலிவனம்) 224460
69 Thiruvanaikoil (திருவாணைக்கோயில்) 224462
70 Thottanaval (தோட்டநாவல்) 224463
71 Vadathavur (வாடாதவூர்) 224464
72 Vayalakkavoor (வயலக்காவூர்) 224465
73 Visoor (விசூர்) 224466




© 2022 LocalBodyInfo.com, All rights reserved.