Gram Panchayats of Lakhpat



Overview

Lakhpat Panchayat Samiti is a Rural Local Body in Kachchh Zila Parishad. There are total 33 Gram Panchayats and 100 Villages under Lakhpat panchayat samiti jurisdiction.

Gram Panchayat List of Lakhpat
# Village Panchayat Name LGD Code
1 Baranda (બરંદા જુથ ગ્રામ પંચાયત) 160292
2 Bhadara Mota (ભાડરા મોટા જુથ ગ્રામ પંચાયત) 160293
3 Chher Nani (છેરનાની જુથ ગ્રામ પંચાયત) 160294
4 Dayapar (દયાપર ગ્રામ પંચાયત) 160295
5 Dhareshi (ધારેશી ગ્રામ પંચાયત) 160296
6 Dolatpar (દોલતપર ગ્રામ પંચાયત) 160297
7 Fulra (ફુલરા જુથ ગ્રામ પંચાયત) 160298
8 Ghaduli (ઘડુલી ગ્રામ પંચાયત) 160299
9 Guneri (ગુનેરી જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160300
10 Julrai (જુલરાઇ જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160301
11 Jumara (જુમારા જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160302
12 Junagiya (જુણાગીયા જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160303
13 Kapurasi (કપુરાશી ગ્રામ પંચાયત) 160304
14 Kharai (ખારાઈ જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160305
15 Koriyani (કોરિયાણી જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160306
16 Kotda(madh) (કોટડા મઢ જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160307
17 Lakhapar (લાખાપર જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160308
18 Lakhpat (લખપત જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160309
19 Matana Madh (માતાનામઢ જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160310
20 Meghpar (મેઘપર જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160311
21 Mindhiyari (મીઢીયારી જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160312
22 Mudhan (મુધાન જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160313
23 Mudiya (મૂડીયા જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160314
24 Nara (નરા ગ્રામ પંચાયત) 160315
25 Narayan Sarovar (નારાયણ સરોવર જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160316
26 Panandhro (પાનધ્રો ગ્રામ પંચાયત) 160317
27 Pipar (પીપર જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160318
28 Punrajpar (પુનરાજપર જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160319
29 Rodasar (રોડાસર જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160320
30 Samjiaro (સામજીયારા જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160321
31 Siyot (સિયોત ગ્રામ પંચાયત) 160322
32 Subhashpar(sanandhro) (સુભાષપર જૂથ ગ્રામ પંચાયત) 160323
33 Virani (વિરાણી નાની ગ્રામ પંચાયત) 160324
Product Image
Elinor Amazing Dustbin Design Which Including Foot Pedals, Handle and Tight-Sealing Lids for Home, Kitchen, Office, Bathroom etc 12 Litre Plastic, Gray
₹299.00 ₹799.00
Save 62%
Product Image
VOLTURI Non Scratch Wire Dish Cloth (Pack of 10), Steel Scrubber for Utensils Cleaning, Multipurpose Wet and Dry Cleaning, Stainless-Steel Dish Wash Scrubber for Washing Dishes, Sinks, Counters
₹198.00 ₹999.00
Save 80%
Product Image
Satpurush Fridge Storage Boxes (Pack of 6) Freezer & Refrigerator Organizer Containers Kitchen Storage Container Set Kitchen Accessories Items for Home 1200 ml Food Storage Box
₹299.00 ₹900.00
Save 66%
Product Image
JIALTO 2 Pcs Stainless Steel Broom Holder with Hook - Wall-Mounted Adhesive Storage for Brooms, Mops, and More in Home and Kitchen
₹198.00 ₹999.00
Save 80%




© 2024 LocalBodyData.com, All rights reserved.